Over ons


Deventer Borstelwinkel: de oudste winkel in Deventer en uniek in Nederland

 

In 1860 is het bedrijf opgericht en is begonnen met een kuiperij, haardoekweverij, zeeftenmakerij en borstelmakerij. Vanaf mei 2011 zet de 4e generatie de winkel voort.

Wij hebben bijna 200 verschillende soorten borstels (behalve tandenborstels) en bezems in het assortiment. Voor iedere schoonmaakklus hebben wij wel een passend product. De producten zijn voor meerdere doeleinden toepasbaar.

De firma Nijbroek gelooft nog steeds in de kwaliteit van natuurproducten. U vindt bij ons dan ook alleen maar producten van dierlijk haar (varkens-, paarden-, (Chinees) geitenhaar en (wild) zwijnenhaar, struisvogelveren en plantenvezels (kokos, fiber en union).

Zeker in deze tijd van bewust met het milieu bezig zijn, sluiten wij perfect aan met onze duurzame kwaliteitsproducten. Praktisch in gebruik en mooi vormgegeven.

In de winkel in de Menstraat stap je terug in de tijd. Aan de ene kant zijn oude gebruiksvoorwerpen, materialen en gereedschappen tentoongesteld, uit de tijd dat het bedrijf kuipenmakerij, zeeftenmakerij, haardoekweverij en borstelmakerij was. Aan de andere kant worden hedendaagse producten verkocht voor zowel huishoudelijk, als persoonlijk gebruik.
Nergens anders vind je zoveel verschillende soorten borstels en bezems op zo weinig vierkante meter. 

Voor meer informatie, bekijk de website: www.deventerborstelwinkel.nl of neem contact op met Mirjam Nijbroek: tel.nr. 0570 - 612780 (b.g.g. 06 - 52380351) of email: mirjam@deventerborstelwinkel.nl